Széchenyi Beruházási Hitel
 
 

A Széchenyi Beruházási Hitel legfeljebb 50.000.000,-Ft összegű akár 10 éves futamidőre is igényelhető hiteltípus, a vállalkozás beruházásai, fejlesztései meghitelezésére.

Előnye, hogy hosszú távon szolgálja Vállalkozása működését, versenyképességét, törlesztésével pedig alkalmazkodik a beruházás megtérüléséhez.

A Hitel felhasználható ingatlan vásárlásra, építésére, fejlesztésére, új és akár használt gépek, tárgyi eszközök beszerzésére, illetve a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz-beszerzésre is.

Az igényelhető hitel minimum 1.000.000,-Ft, majd 100.000 forintonként emelkedő összegű egészen 50.000.000,-Ft-ig.

Széchenyi Beruházási Hitel esetében az Igénylőnek a tervezett beruházás összköltségének min. 20%-ának megfelelő saját erővel szükséges rendelkeznie.

A Hitel futamideje minimum 12, maximum 120 hónap.

A rendelkezésre tartási idő maximum 18 hónap, a türelmi idő tartama legalább a rendelkezésre tartási idővel azonos és maximum 24 hónap lehet.

A Hitel fő biztosítéka a beruházás tárgya (de a beruházás tárgya mellett attól eltérő ingóság illetve ingatlan is bevonásra kerülhet a Bank által).

Az igényléskor szükséges egyszerűsített Üzleti terv benyújtása, ennek tartalma lesz az egyik fő szempont a minősítésnél.


Bővebb felvilágosítással állunk szíves rendelkezésére bármely kirendeltségünkön.


Letölthető dokumentumok
Széchenyi termékek dokumentumai
Garantiqa Hitelgarancia Zrt. - Adatkezelési tájékoztató
Érvényesség kezdete Érvényesség vége Leírás
2014. 03. 03. Aktuális LETÖLTÉS

Dokumentumok
1957-2012 Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet
www.bolytksz.hu